Recensies

Onderstaande recensies zijn terug te vinden op mijn facebookpagina, daar zijn ze geschreven door de klant zelf. Op mijn facebookpagina vind je, onder andere, ook leuke foto’s van dieren waar ik op pas!

https://www.facebook.com/oppashetkattenvrouwtje

Yvonne Weijers schrijft (namens de katten):
12 Dagen kwam jij op ons passen. We vonden jou direct al heel lief. Elke dag kwam je ons knuffelen, met ons spelen, ons eten geven en de troep op ruimen. Ook het vrouwtje stuurde je elke dag foto’s en filmpjes om te laten zien dat wij niks te kort kwamen. Dank je wel lieve Eefje, we vonden het super fijn dat je er voor ons was. Straks in november kom je gezellig nog een paar dagen. Dan is ons nieuwe vriendje Mรจli er ook!

Sabine Faber schrijft:
dit was de eerste keer dat Eefje voor onze meiden heeft gezorgd, je wordt goed op de hoogte gehouden met filmpjes en foto’s. we hebben ze met een gerust hart achter kunnen laten en bij thuiskomst waren ze deze keer niet boos dat we wegwaren geweest, maar werden uitbundig begroet. ๐Ÿ’•als we weer weggaan dan maken we zeker weer gebruik van dr diensten.

Jay Bee schrijft:
Met een gerust hart een aantal dagen weggeweest.
Elke dag een update met foto’s en de katten waren heerlijk relaxed bij thuiskomst.
Zelfs een kaartje met een klein kadootje voor de katten achtergelaten.
Tot de volgende keer!

Marcel Wisselo schrijft:
Wij en Raggie zijn super blij met de goede zorgen van Eefje๐Ÿฅฐ
Tijdens de oppas periodes krijgen we steeds leuke updates en dat vind ik super fijn.
We laten met een gerust hart Raggie thuis in zijn eigen veilige omgeving met de liefde van Eefje.

Erica Dekker schrijft:
Tijdens mijn vakantie heeft Eefje voor Pippi en Beer gezorgd. Ik blij en de katten superblij. Eefje is een mooi, warm mens waar de dierenliefde van af straalt. Volgende keer vraag ik haar zeker weer en nu maar hopen dat ze wil.๐Ÿ˜‰

Ewelina Dฤ…browska schrijft:
Super fijn gevoel als je weet dat onze Leon ๐Ÿˆโ€โฌ›๐Ÿˆโ€โฌ›๐Ÿˆโ€โฌ› goed verzorgd wordt en dat hij geen stress heeft. Hij is heerlijk thuis gebleven en Eefje heeft hem aandacht gegeven en hij is goed verzorgd. Dat is zo belangrijk, als je huisdieren hebt! Super gedaan! echt top! Zeker andraden!

Linda Kramer-Rond schrijft:
Heel lang niet op vakantie geweest, omdat ik het niet over mijn hart kon verkrijgen om Lenno๐Ÿ˜ป alleen thuis te laten.
Maar na hele positieve berichten over Eefje, Het Kattenvrouwtje, toch de sprong in het diepe durven wagen.๐Ÿ˜Š
En wat zijn we blij en Lenno ook dat we dat hebben gedaan.๐Ÿ˜บ Iedere dag even een filmpje en fotoโ€™s om ons op de hoogte te houden en bij thuiskomst een blije Lenno die ons onmiddellijk kwam begroeten.๐Ÿ˜„ Echt een aanrader voor iedereen die van zijn dieren houdt en alleen het allerbeste voor ze wil. Nogmaals dank je wel Eefje namens ons en Lenno!!๐Ÿ‘๐Ÿ˜ป๐ŸŒน

Simone Molenaar-Malestein schrijft:
Afgelopen tijd 2 keer gebruik gemaakt van de kattenoppas aan huis van Eefje.
Erg goed bevallen๐Ÿ‘ elke dag even een update met fotoโ€™s zodat je zelf met een gerust hart op vakantie kunt gaan.
Volgend jaar weer op deze manier!

Amanda Hoek schrijft:
Zojuist 3 avonden de zorg voor Ozzy, Lemmy en Stevie overgelaten aan Eefje. Ik werd ieder bezoekje netjes op de hoogte gehouden en kreeg leuke foto’s toegestuurd. Heel fijn om te weten dat er goed voor mijn katten gezorgd wordt als ik van huis ben, de volgende keer zal ik zeker de hulp van Eefje weer inroepen!

Tineke de Ruijter schrijft:
Eefje is een lieve, zorgzame en professionele oppas. Ze heeft net 12 dagen voor onze 4 katten gezorgd en alles is prima gegaan. Dat is een compliment waard!๐Ÿ˜ป Lotje is 20, heeft extra zorg en aandacht nodig en heeft de nodige “ongelukjes” waardoor er heel wat op te ruimen valt. Mieps had net een antibioticakuur, Lewis moet elke dag een medicijn hebben en Suus is een bange, eenkennige kat (die dus bij Eefje gewoon op schoot gaat zitten!). Eefje doet het allemaal met veel plezier en vindt niets vervelend of te veel! We werden goed op de hoogte gehouden tijdens onze afwezigheid en problemen werden besproken en opgelost. Dankjewel Eefje, je bent een heel lief Kattenvrouwtje en we hopen dat je nog vaak voor onze katten wilt zorgen๐Ÿฅฐ

MJ Smithuis schrijft:
Eefje komt al een tijd bij ons en helpt ons met alle dieren! We hebben honden, kippen en varkens! Ze is zeer flexibel, denkt altijd mee en het allerbelangrijkste, ze is super lief voor de dieren! Een topper die wij voor geen goud willen missen!

Eline van der Kort schrijft:
Wat een fijn idee om zelf weg te zijn en te weten dat je huisdieren in goede betrokken handen zijn.
Elke dag een update en foto’s waarop wij steeds tevreden kattensnoetjes zagen.
Volgende keer kloppen we zeker weer bij Eefje aan.

Belinda Hogewoning schrijft:
super lieve dame die net zo goed voor onze lieverds heeft gezorgd als wijzelf zouden doen. Ze heeft ze alle aandacht gegeven , goed verzorgd ons ingelicht over problemen en ze kwam met oplossingen daarvoor. Het huis was netjes toen we terug kwamen en de katten happy . Ze stuurde tussendoor ook foto’s ( had ik ook gevraagd) dus al met al zeker een aanrader ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š bedankt Eefje als we weer oppas nodig hebben weet ik wie ik moet bellen ๐Ÿ‘

Corinna Rodewijk schrijft:
Na thuiskomst van een heerlijke vakantie, zagen we 2 blije ๐Ÿ˜บ๐Ÿ˜บ kanjers. Ze zijn vertroeteld door Eefje. Wij werden goed op de hoogte gehouden met lieve foto,s en berichtjes. Heerlijk om te zien als je zelf plezier heb dat me ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป kindjes het ook perfect hebben.
Eefje bedankt ook namens Ramses en rover en tot de volgende x!

Marieke Groot schrijft:
Nogmaals bedankt Eefje, dat je ons wilde vervangen als personeel voor onze 4 huistijgers tijdens onze vakantie! Alles keurig geregeld, fijne communicatie en ook tijdens de vakantie werden we op de hoogte gehouden, helemaal top! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ˜ธ

Frank Jongerling schrijft:
Hoi Eefje,
Dank je wel voor de goede zorgen ! Perfect geregeld hoor. Ik hoop dat je ook genoten hebt van de goede gesprekken met de prins des huizes (in vorig leven koning ๐Ÿ˜‚)
We waren ook erg blij dat we op je goede hulp konden rekenen, nadat we een dag vertraging hadden. Erg fijn ! De updates via whatsapp en foto’s waren tijdens de vakantie erg leuk ๐Ÿ˜€
Volgens ons kun je geen betere oppas vinden, die echt verstand van (katten)zaken heeft. Zeer professioneel en met zeer veel passie.
Dank je wel en wat Bliksem betreft… tot de volgende keer ๐Ÿ˜€๐Ÿ‘

Maaike ten Kate – Beentjes schrijft:
Toen we thuiskwamen zaten er twee gelukkige en gezonde katten op ons te wachten. Wij hebben een heel ontspannen vakantie gehad, wetende dat het thuisfront goed verzorgd werd. Eefje heeft ons af en toe op de hoogte gehouden en is super lief voor de katten. Hele goede ervaring en volgende keer weer. Bedankt Eefje!

Serana van Splunter schrijft:
Voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van Eefje en wat zijn wij er super blij mee. wij werden goed op de hoogte gehouden en onze katten en hamster zijn ontzettend goed verzorgd. Tot de volgende keer.

Paul Bloemendaal schrijft:
Van te voren een intake gehad. Dat kwam professioneel over. Het was duidelijk dat de katten een klik hadden met haar en andersom. De katten waren goed verzorgd en er werden leuke foto’s doorgestuurd. Wij zijn erg tevreden

Annelies Schmidt schrijft:
Eefje heeft voor het eerst op onze konijnen, cavia’s en kat gepast. Ze heeft ons super op de hoogte gehouden hoe het met ze ging.
Eefje begrijpt goed wat een dier voor iemand betekent !
Nogmaals dank namens ons en de beestjes

Ellen Cremers schrijft:
Je bent gewoon super! De katten hadden meteen een klik met je zo leuk om te zien.

Michelle de Back – Zijlstra schrijft:
Zeker een aanrader! Ze heeft met onwijs veel liefde op onze katten gepast en zorgde er voor dat ze niets tekort kwamen.
we zullen haar zeker vaker vragen voor wanneer dat nodig is๐Ÿ˜

Mathijs Ootjers schrijft:
Een betrouwbare aardige oppas heeft een paar dagen op onze schatjes gepast. Door het ontvangen van foto’s gerust gesteld over de staat van de diertjes. Is heel flexibel in tijden en diensten. Katten waren erg blij met het gezelschap en hebben heerlijk gespeeld. Al met al een top oppas! Zeker een aanrader.